Hou mij vast, spreek mij aan als Uw kind

Urker Mannenkwartet o.l.v. Gerwin van der Plaats

Welkom op onze nieuwe website!

header afbeelding voor nieuwsartikel

Welkom op onze nieuwe website!

dinsdag 29 november 2022

Een wens die wij al lang hadden is nu in vervulling gegaan, onze nieuwe website live! De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd om onze radio te stabiliseren en het aanbod uit te breiden. Ook kunt u ons steeds vaker tijdens een concert aantreffen om opnames te maken. Daarbij vonden we het belangrijk om onze website voor oudere gebruikers gebruiksvriendelijker te maken, terwijl we jongere mensen ook aan kunnen spreken. En nu is het zo ver! We hopen dat u er net zo blij mee zult zijn als wij.


Wat gaat er allemaal veranderen?

De oplossingen bestaan uit drie onderdelen: een nieuwe website, een nieuwe app en een nieuw ledensysteem. De website die u kende draait al een lange tijd en leende zich er niet meer voor om met de technische verbeteringen van de afgelopen jaren mee te gaan. Bovendien krijgen we vaak luisteraars aan de telefoon met vragen over hoe dingen werken met de website en de app. De nieuwe website en app zijn gebruiksvriendelijk ingericht en zijn voor oudere en jongere mensen makkelijk te bedienen. Zonder veel zoeken kunt u ons hele aanbod vinden en het ontwerp past bij de huidige tijd.

Een aantal donateurs heeft de website en de app voor ons getest en beoordeeld op gebruikersgemak en uitstraling. Na het verwerken van hun ervaringen zijn we dankbaar u de nieuwe website te kunnen presenteren (de app zal begin 2023 live gaan).Toch kan verandering soms een beetje lastig zijn en we willen u helpen om de overgang zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben een boekje opgesteld waarin we alles uitleggen over de wijzigingen die er voor u aankomen en wanneer u wat kunt verwachten. 

Download hier het boekje met uitleg

De oude website zal niet plotseling vervangen worden, maar ze blijven tot 1 februari te bezoeken, de oude website wordt tot het einde van dit jaar nog bijgewerkt. Zo heeft u de tijd om aan alles te wennen, terwijl u voorlopig via de vertrouwde manier nog gewoon kunt blijven luisteren. Voor mensen die via een internetradio luisteren verandert er niets.

Voor donateurs

Bent u donateur van de Reformatorische Omroep? Dat heeft u op 29 november 2022 twee emails van ons ontvangen: 1 nieuwsbrief met uitleg wat er gaat veranderen, 1 uitnodiging om een wachtwoord aan te maken. Als u een wachtwoord aangemaakt heeft kunt u inloggen op onze nieuwe website via www.ro.nl. Op woensdag 30 november heeft u een boekje per post ontvangen met daarbij een begeleidende brief. Gaat u in de brief alstublieft goed na of uw emailadres klopt. Is deze niet (meer) juist? Stuurt u dan uw nieuwe emailadres door naar info@ro.nl, zodat we u een nieuwe uitnodiging toe kunnen sturen.

Heeft u vragen?

Omdat we maar met een klein team zijn en u zo snel mogelijk willen helpen willen we u verzoeken om uw vragen en opmerkingen te sturen naar info@ro.nl. Het kan dat u dan toch even moet wachten totdat we een bericht kunnen sturen, maar we doen er alles aan om het snel op te lossen.


Deel dit bericht: